top of page
  • PRESTEP

Városi Alapkezelő Zrt. - Biztos partner a finanszírozásban

Az eddigi visszajelzések alapján nem csupán a látogatók szimpátiáját nyerte el, hanem a potenciális partnerek figyelmét is felkeltette a Városi Alapkezelő ősszel megújult honlapja, amelynek fókuszában a cégméretben és tevékenység alapján is széles skálán mozgó, jelenlegi és jövőbeli partnerek köre áll. A közelmúltban a Kecskemét Vállalkozásfejlesztési Alap több kecskeméti vállalkozást is finanszírozásban részesített, amelyek közül most a Szőlőfürt Rendezvényház és Panzió megújulását mutatjuk be.

Szőlőfürt Rendezvényház és Panzió - Nagy múltú, családias hangulatú, modern

Nemrégiben fejeződött be a közismert Szőlőfürt Rendezvényház és Panzió felújítása, amelyhez a Kecskemét Vállalkozásfejlesztési Alap 25 millió Ft finanszírozással járult hozzá. Többek között kicserélték épület teljes tetőszerkezetét, külső- és belső nyílászáróit és elektromos hálózatát, a szobák és fürdőszobák új burkolatokat kaptak. A megújult panzió immár háromcsillagos minősítésű, modern környezetben, de családias jellegét megőrizve várja vendégeit.



- Kicsit tartottam attól, hogy viszonylag alacsony lesz a kért finanszírozás összege, azonban már a pályázati dokumentáció összeállítása során is nagyon sok segítséget kaptam - fogalmazott Kiss Tibor, a panziót üzemeltető Gasztromanna Kft. ügyvezetője. A feltételeket az igényeimre szabva, rendkívül rugalmasan, az egyedi szempontjaimat maximálisan figyelembe véve az Alapkezelővel közösen állapítottuk meg a hosszú távú sikeres működés érdekében. Ez azért is fontos volt számomra, hiszen a koronavírus hatásai által különösen sújtott ágazatban működünk. Fogadónkban bármilyen családi és céges rendezvényt meg tudunk szervezni, a szobáink foglalása a www.szolofurtfogado.hu oldalon is lehetséges.


A finanszírozás a Városi Alapkezelő Zrt. RESTART Programja keretében valósult meg, amelyet a helyzetre való tekintettel 2021. június 30. napjáig meghosszabbításra került. A program részleteiről a www.varosialapkezelo.hu/restart oldalon lehet tájékozódni.


Forrás: hiros.hu

bottom of page