top of page
  • PRESTEP

Közösen a kecskeméti startupok fejlődéséért

Frissítve: 2020. máj. 18.


2019. 06. 25-én Kriskó Dávid, az Input Program kecskeméti koordinátora és Farkas László, az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. projektmenedzsere konstruktív hangvételű megbeszélést folytattak a Kecskemét Fejlődéséért Alapban rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében. Egyetértettek abban, hogy az általuk képviselt szervezetek tevékenysége jól kiegészíti egymást, hiszen az Input Program ingyenes képzési, üzleti fejlesztési és mentorálási szolgáltatásokat nyújt startupok, ötletgazdák számára, míg a Kecskemét Fejlődéséért Alap egyik küldetése, hogy tőkével segítse a kecskeméti innovatív vállalkozásokat és induló cégeket.

Az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. a 10 és 50 millió forint közötti finanszírozási igényeket gyűjti, amely alkalmas lehet arra, hogy a fiatal kecskeméti vállalkozók kibontakoztathassák tehetségüket, de az Alapnál egészen 3 milliárd forint összegig lehet pályázni. A felek kifejezték azt a szándékukat, hogy egymás tevékenységét erősítve lépjenek fel a kecskeméti startup közösség fejlődése érdekében, és ennek során közös rendezvényt is szerveznek a jövőben.


További információ az Alap termékeiről a www.aipalap.hu oldalon érhető el, míg az Input Programról a https://inputprogram.com/ oldalon olvashatnak többet.


bottom of page