top of page
  • PRESTEP

Újra használható a Gábor Dénes utca

Befejeződtek a munkálatok a kecskeméti Gábor Dénes utca soron kívüli karbantartásán. Az út tegnap új aszfaltréteget kapott, ma pedig az útpadkát készítette el az Izsáki út négysávosítását végző cég alvállalkozója. Az autósok már kedd délután birtokba vehették a megújult menekülő utat.


A tervezett munkamenetnek megfelelően tegnap új aszfaltrétegett kapott a Gábor Dénes utca. A kadafalviak és ballószögiek által kedvelt menekülőúton mg ma is folyt a munka. Az 52-es főút négysávosítását végző Hazai Építőgép Társulás Zrt. alvállalkozója a padkát készítette el, ezért még útlezárásra kellett számítani a szakaszon. A zsákutcába kanyarodott autósoknak így délutánig a Beretvás köz felé kellett kerülniük. Holnaptól viszont újra zavartalanul birtokba vehetik a felújított utat.


Az Izsáki út szélesítése érdekében végzett munkálatok és forgalomkorlátozások miatt a Gábor Dénes utca forgalma az utóbbi időben jelentősen megnövekedett. Ezért volt szükséges az utca karbantartása – közölte korábban az önkormányzat. A kátyúzással és az azt követő aszfaltréteggel újra sima útfelületen haladhatnak az autósok Homokbánya városrész, Kadafalva és Ballószög felé. Az útburkolati jeleket később festi majd fel egy másik cég, és egyelőre a sebességkorlátozó táblák is kint maradnak.


Forrás: hiros.hu

bottom of page