top of page
  • PRESTEP

Nagykőrösnél már aszfaltozzák a 441-est

Jó ütemben halad a két megyét összekötő 441-es főút felújítása. A NIF Zrt. beruházásában a főút mintegy 3 kilométeres kecskeméti szakaszát négysávosra bővítik, a nagykőrösi Téglagyári utcától Katonatelep határáig pedig megerősítik az aszfaltréteget.


A kivitelező Colas Út Zrt. jelenleg a nagykőrösi részen halad a legjobban. A város belterületén már aszfaltozási munkákat is elvégeztek. Információink szerint a holnapi nap folyamán már a kopóréteget helyezik fel az úttestre. A tervek szerint a közműkiváltásokat júliusban kezdik meg mind Nagykőrös, mind pedig Katonatelep területén.


A főpálya átépítését várhatóan a nyár második felében kezdik meg Nagykőrös, Téglagyári úti csomópont és az M44 gyorsforgalmi út csomópontja közötti szakaszon. A 441-es főút Kecskemét és Katonatelep közötti szakasza mellett a növények letermelésével kezdődött az útfejlesztés, hiszen helyet kell csinálni a bővítésnek. A kivitelezés ideje alatt a közlekedőnek forgalmi változásokra kell számítaniuk, melyről a beruházó folyamatosan tájékoztatja az érintetteket.


Forrás: hiros.hu


bottom of page