top of page
  • PRESTEP

Folytatódik a 441-es út építése

A 441-es számú főúton a téli leállás után folytatódik a munkavégzés. Nagykőrösön, a Téglagyári úti körforgalom építése miatt várhatóan március 21-től (kedd) ismét lámpás félpályás forgalomterelés lép életbe.


Kecskemét MJV Önkormányzatát arról tájékoztatta a beruházó Építési és Közlekedési Minisztérium, hogy a 441-es számú főúton a téli leállás után folytatódik a munkavégzés. Nagykőrösön, a Téglagyári úti körforgalom építése miatt várhatóan március 21-től (kedd) ismét lámpás félpályás forgalomterelés lép életbe.


Várhatóan 2023. március 22-től a 441-es főút Nagykőröshöz közelebb eső (a 18+500 – 19+874 km) szakaszán először a Nagykőrösről Kecskemét felé tartó forgalmat, majd a Kecskemétről Nagykőrös felé tartó forgalmat terelik le a főútról a már kiépített terelőútra. Ekkor végzik el irányonként az úton a kopóréteg építését, a már átépített szakaszon a végleges útburkolati jelek festését és a padka kialakítását. Ez a munka várhatóan két hetet vesz igénybe. Ezt követően ezen a szakaszon visszakerül a teljes forgalom a 441. számú főútra.


A kivitelező a 441-es számú út Kecskemét és Nagykőrös közötti teljes szakaszán kéri a közlekedők türelmét, fokozott figyelmét és óvatosságát.


Forrás: hiros.hu

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page