top of page

Kecskemét Kártya szolgáltatásainak továbbfejlesztése

A Kecskemét Kártya több mint 8 éve létező, kedvezményekre jogosító közkedvelt városkártya. Maga a kártya is jelentős fejlődésen ment keresztül az utóbbi években, ma már - a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. kártyarendszer üzemeltető munkájának köszönhetően - a legnépszerűbb helyeken kecskemétiként akár 5-30% kedvezménnyel is tudunk vásárolni.

A Kecskemét Kártya alkalmas arra, hogy a felhasználók számára valódi megtakarítási lehetőséget kínáljon, ezzel párhuzamosan pedig erősíti a helyi vállalkozások, gazdasági szereplők pozícióját, illetve a helyi gazdasági összefogást.

A 21. század kihívásainak eleget téve a kártya szolgáltatásainak és megjelenésének további modernizációját tervezzük, többek között az alábbi területeken:

  • Köztéri parkolás-menedzsment – városi parkolással összefüggő elektronikus díjfizetés, kedvezmény.

  • Mobil applikáció – fiatalok és a modern műszaki megoldások iránt fogékonyak részére történő virtuális kártya létrehozása, kedvezmény, kártyaújítás.

  • Jogosultság kezelés – intézményi pilot projekt keretében kerékpártároló nyitás-zárás.

  • Közforgalmú közlekedési szolgáltatások – helyi közösségi közlekedésnél elektronikus jegy- és bérletrendszer.

  • Szolgáltatások további bővítése, illetve fenntartása – fürdő, parkolóbérlet, buszbérlet, mozi, színház, éttermek, gyógyszertár, élelmiszer, bútor, optika

További információ:

kecskemetkartya.hu

Kapcsolódó hírek

bottom of page