top of page
  • PRESTEP

Már a főpályát aszfaltozzák a 441-esen

Már a főpályát aszfaltozza a 441-es főút felújítását végző Colas Út Zrt. A NIF Zrt. 8,5 milliárd forintos beruházásában a végéhez közeledik a nagykőrösi Téglagyári utcai körforgalom kivitelezése. A katonatelepi szakaszon pedig csapadékcsatorna építési munkálatok zajlanak.


Új szakaszba érkezett a 441-es főút Kecskemét és Nagykőrös közötti szakaszának felújítása. A kivitelező Colas Út Zrt. már a Bács-Kiskun és Pest megyei városok közti főpályát aszfaltozza. A közlekedőknek a munkavégzés idejére le kell térniük a főútról az útmenti, aszfalt szervízútra.


Az útfelújítás kapcsán már elkészült Nagykőrösön a Téglagyári úti csomópont és Kálvin téri csomópont közötti szakaszon a burkolat felújítása és a burkolati jelek felfestése. A körforgalommal várhatóan december közepén készülnek el, a kopóréteg és a végleges forgalomtechnikai jelzések elkészítését pedig 2023 tavaszán fogják tudni elvégezni.


A Kecskemét, Katonatelep városrészen belül futó szakaszon, ahol 2x2 sávosra bővítik a 441-es főutat, már elkezdték az előkészítő munkálatokat. Jelenleg a tervezett csapadékcsatorna építési munkálatok zajlanak, ideiglenes forgalomkorlátozás mellett.

A 441-es főút Kecskemét és Nagykőrös közötti szakaszán megkezdődött az útfejlesztés a NIF Zrt. 8,5 milliárd forintos beruházásában készül el. A projekt azért nagy jelentőségű, mert a Nagykőrösről ingázók fő útvonalán a közlekedés biztonságosabbá és gyorsabbá válik.


Forrás: hiros.hu

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page