top of page
  • PRESTEP

Duális partnereinek tartott workshopot a Kecskeméti Szakképzési Centrum

Partneri workshopot szervezett csütörtökön délután a Kecskeméti Szakképzési Centrum, a Kada Elek Technikum Dísztermében. A közös interaktív program során a partnerek közvetlenül ismerkedtek meg a Képzőközpont felépítésével, elmondhatták tapasztalataikat, megismerkedhettek a diákok véleményével és egymással.Partneri workshopot szervezett csütörtökön délután a Kecskeméti Szakképzési Centrum a Kada Elek Technikum Dísztermében. Az interaktív foglalkozáson a duális partnerek és a Kecskeméti Szakképzési Centrum munkatársai az újonnan létrejött Ágazati Képzőközponttal is megismerkedtek. A képzőközpont lehetőséget nyújt a diákoknak, hogy különböző vállalatoknál helyezkedjenek el duális képzésben.

A workshop arra is lehetőséget adott a résztvevők számára, hogy megismerkedjenek egymással, megosztották egymással tapasztalataikat, lássák azokat a pozitívumokat és problémákat, amelyek a duális képzés során felmerülhetnek.


A mai egy interaktív program volt, amelyen olyan gyakorlati feladatokat végeztek a résztvevők, amelyek egy-egy duális gyakorlat során is megtörténnek. A közös „munka” alatt mindenki belelátott a másik szervezet működésébe. A mai rendezvényen a duális képzés jövőjét erősítették.


Forrás: hiros.hu

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page