top of page
  • PRESTEP

Bringázz a munkába! - Kecskemét

2021 a kerékpározás éve és a Magyar Kerékpárosklub az Aktív Magyarország anyagi támogatásával idén is megrendezi a Bringázz a munkába! kampányt. Idén “Inkább bringázz!” szlogennel biztatják kerékpározásra a magyarokat. Kecskeméten 2021. július 15. - 2021. augusztus 14. között zajlik a kampány.


Az idei kampány egyik újítása, hogy közelebb viszik az eseményeket a hazai nagyvárosokhoz: az országos aktivitás mellett havonta más-más várost - összesen hetet - állítanak fókuszba, ahol a helyi jellegzetességeket figyelembe véve szervezik a kampányt. Ezzel nem titkolt céljuk részben az, hogy felkeltsék az egészséges versenyszellemet: melyik városban mozdul meg több bringás, honnan posztolnak több képet, hol lesznek aktívabbak a cégek és a városvezetés a hétköznapi kerékpáros közlekedés elősegítésében.


Áprilistól októberig országos online kampánnyal, havonta pedig más-más kiemelt városra szabott – bringás bejárásra nyitott cégeknek szóló workshopokkal és a kerékpárral közlekedőknek szóló nyereményjátékokkal kísért – helyi kampányokkal igyekszenek tovább népszerűsíteni a hétköznapi bringázást. Vajon melyik városból jön majd a legtöbb bringás kép? Hol lesznek leginkább bringabarátok a cégek és helyi önkormányzatok? Idén kiderül.


Kecskeméten 2021. július 15. - 2021. augusztus 14. között zajlik a kampány.

Forrás: hiros.hu

bottom of page