top of page
  • PRESTEP

A Magyarországi Evangélikus Egyház új 3 csoportos óvodát létesít KecskemétenA tervek szerint 2 kis csoportban és egy vegyes csoportban várják a gyermekeket 2021. szeptember 1-től Homokbánya városrészben, az önkormányzati tulajdonban lévő Lestár Péter Oktatási Központ földszinti épületszárnyában (Kvarc u. 2.) - tudatta közös közleményben a Magyarországi Evangélikus Egyház és Kecskemét MJV Önkormányzata.


Ezúton kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy amennyiben az új evangélikus óvodába szeretnék gyermeküket beíratni, szíveskedjenek az önkormányzati óvodákra vonatkozó jelentkezési lapot (IDE kattintva!) kitölteni és a Kálmán Lajos Óvodát megjelölni (feladat-ellátási hely nélkül), az emailben pedig jelezni, hogy „Jelentkezés az evangélikus óvodába". A jelentkezési lapot a beiratkozas.kalman@gmail.com email címre kell elküldeni.


A beiratkozás határideje 2021. április 22.


Telefonos ügyelet ebben az esetben is igénybe vehető, amennyiben a szülőnek nincs lehetősége digitálisan elküldeni a jelentkezési lapot. Telefonon történő beiratkozás időpontjai: 2021. április 21-22., 8.00 és 16.00 óra között (Kálmán Lajos Óvoda 76/493-108).


Az új óvodával kapcsolatos szülői kérdéseket a Magyarországi Evangélikus Egyház a kecskemetiev.ovi@lutheran.hu email címen várja.


Forrás: keol.hu

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page